1

Rondreis Maleisië: Heritage trail: Singapore & Penang

Duurtijd10 dagen
Prijs vanaf€ 4.790/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Amsterdam
  • Binnenlandse vluchten
  • Accommodaties & maaltijden
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Staat bruisend Singapore hoog op je citytrip verlanglijstje? Ben je wel een liefhebber van onontdekte toppers zoals Georgetown? Laat je in alle luxe verwennen in prachtige en unieke koloniale hotels die je meevoeren naar lang vervlogen tijden wanneer opium, Chinese geheime genootschappen en de Britse kroon hun stempel drukten op deze twee unieke steden. Dompel je onder in de hedendaagse art scene en laat je verbluffen door de bijzondere moderne architectuur. Een multi-citytrip om nooit meer te vergeten!

DAG 01 | Amsterdam – Singapore

Klaar voor een unieke multi-citytrip?! Vandaag vlieg je vanuit Amsterdam naar Singapore.

DAG 02 | Singapore (D)

Bij aankomst in Singapore word je opgewacht en naar je luxueuze hotel gebracht voor een vroege check-in. Klaar om de stad te ontdekken? Je lokale gids neemt je mee op reis door het kleurrijke verleden van de stad waar je pareltjes van koloniale architectuur ontdekt en de oudste Chinese Mazu tempel van de stad bezoekt. Ontsnap even aan de drukte van deze bruisende stad tussen de prachtige orchideeën in de indrukwekkende botanische tuin. Proef de iconische Singapore Sling in de Long Bar van The Raffles als afsluiter! Na je diner in een lokaal restaurant geniet je in alle comfort van een deugddoende nachtrust.

DAG 03-05 | Singapore (O,D)

Wat Singapore zo uniek maakt, is de symbiose tussen oud en nieuw, natuur en moderne architectuur. Exploreer de surrealistische en futuristische groenzone van de Gardens By the Bay waar gigantische metalen bomen begroeid zijn met de kleurrijkste exotische planten en bloemen. Eens de avond hier valt waan je jezelf in een avatarlandschap met fonkelende lichtjes en dineer je in een unieke atmosfeer in het Pollen restaurant. Ook de moeite in Singapore is het museum, de Battle Box, het voert je even terug mee tot in het koloniale oorlogsverleden. Ga ook zeker een cocktail drinken op de rooftop van de Marina Bay Sand en geniet in het zwembad van een verbluffend uitzicht op de Singapore skyline. Snuif kruiden en specerijen op tijdens een wandeling door Little India en Arab Street, bezoek de Nightsafari of maak een instawalk met de locals op de meest hippe locaties.

DAG 06 | Singapore – Penang (O,D)

Na een overheerlijk ontbijt neem je de transfer naar de luchthaven voor de internationale vlucht naar het Maleisische eiland Penang. Bij aankomst word je naar je prachtige hotel in historisch Georgetown gebracht en kan je na de check-in al een eerste verkennende wandeling door de stad maken. Je laat je smaakpapillen verwennen met een uitstekend diner in het hotel.

DAG 07 & 08 | Penang, Georgetown (O,L,D)

Ontdek de volgende dagen de unieke multiculturele bestuiving tussen het Oosten en Westen in verrassend, Georgetown. Laat je meevoeren met een trishaw door de kleurrijke straatjes en steegjes en ontdek hoe het Britse koloniale verleden en Chinese voorouderverering hun stempel drukten op de stad. Overdadig versierde Chinese tempels en clanhuizen, de unieke Baba Nyonya cultuur, kleurrijke hindoetempels en moskeeën en de lekkere lokale keuken laten een onvergetelijke indruk na. Trek erop uit om de unieke en levendige street art te ontdekken en snuif de atmosfeer op in de gezellige winkeltjes en lokale bars.

DAG 09 | Penang – Singapore – Amsterdam (O)

Geniet deze ochtend voor je uitcheckt nog even in stijl van een rustig ontbijt! In de namiddag neem je een transfer naar de luchthaven van Penang voor de internationale vlucht naar Singapore waar je aansluitend de terugvlucht neemt naar Amsterdam.

DAG 10 | Amsterdam

Je komt aan in Amsterdam na een bruisende citytrip.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Boutique

€ 4.790

per persoon

Deluxe

€ 8.360

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Amsterdam met Singapore Airlines in N-klasse, alle lokale & luchthaventaksen geldig op 16.04.2024, alle maaltijden, binnenlandse vluchten, activiteiten in het programma, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, meet & greet in de luchthaven. Aanbod geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.