1

Rondreis Thailand: De trein op naar het zuiden

Duurtijd14 dagen
Prijs vanaf€ 3.255/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen & excursies
  • Engelstalige begeleiding
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Tijdens deze rondreis verken je Thailand aan de hand van verschillende vervoersmiddelen. Verken Thailand op een originele manier met een fietstocht in Bangkok, een nachttrein tot in Surat Thani, tubing op een rivier, of longtailboten langs tempels.

DAG 01 | Brussel - Bangkok

Koffers gepakt? Perfect, vandaag start je avontuur naar Thailand. Je vliegt vanuit Brussel naar Bangkok.

DAG 02 | Bangkok

Welkom in Thailand! Bij aankomst in Bangkok wacht onze lokale vertegenwoordiger je op en brengt je naar je hotel waar je incheckt voor enkele nachten.

DAG 03 | Bangkok (O)

's Ochtends na het ontbijt is het tijd om Bangkok per fiets te verkennen. Vanop de fiets ontdek je een andere kant van deze bruisende stad. Rond de middag ben je terug in je hotel en kan je genieten van de faciliteiten van je hotel of zelf de stad verder verkennen.

DAG 04 | Bangkok (O)

Vandaag is het tijd om Bangkok vanop het water te ontdekken. Je gaat aan boord van een longtailboot en maakt een leuke tocht op de Chao Phraya rivier met zijn vele kanaaltjes. Onderweg breng je een bezoek aan Wat Arun, ook wel gekend als de tempel van het ochtendgloren. Erna neem je de veerboot en breng een bezoek aan het Grand Palace en het Wat Phra Keo (de smaragden Boeddha). 's Avonds heb je vrije tijd.

DAG 05 | Bangkok - Kanchanaburi (O)

Na een vroeg ontbijt is het tij om het Venetië van het Oosten achter je te laten. Samen met je lokale gids vertrek je richting Samut Songkhram waar je per longtailboot een bezoek brengt aan de drijvende markt. Uiteraard is er nadien nog tijd om wat rond te kuieren op de markt. Zet vervolgens de weg verder naar Kanchanaburi en maak onderweg een stop aan het oorlogskerkhof en de beruchte brug over de rivier Kwai. Bij aankomst in Kanchanaburi geniet je van een vrije avond.

DAG 06 | Kanchanaburi (O)

Na het ontbijt breng je de dag door bij de Erawan watervallen en in het Kanchanaburi nationale park. Maak er een wandeling of neem er een duik.

DAG 07 | Kanchanaburi - Bangkok - Surat Thani (O)

Je verlaat na het ontbijt de regio van Kanchanburi en vertrekt opnieuw richting Bangkok. Onderweg staat er nog een bezoek aan Elephant World op het programma. In Bangkok word je naar het station gebracht waar je aan boord gaat van de nachttrein met bestemming Surat Thani.

Superior

Nachttrein Bangkok - Surat Thani (tweede klasse)

DAG 08 | Khao Sok (O)

Na een onvergetelijke nacht kom je 's ochtends aan in Surat Thani. Je chauffeur wacht je op en brengt je naar Khao Sok, je uitvalsbasis voor twee nachten. Bij aankomst in het resort staat een welverdiend ontbijt te wachten. Je maakt vandaag alvast kennis met de Sok rivier op een originele manier, je gaat namelijk rivier tuben (ongeveer 1 à 2 uur afhankelijk van de waterstand).

Deluxe

Our Jungle Resort

DAG 9 | Khao Sok (O,L)

Je vertrekt vandaag voor een volledige dag richting het Chiew Lan meer. Je maakt er een boottocht, de ideale manier om rustig de prachtige omgeving in je op te nemen. Je bezoekt er ook een koraalgrot en je luncht vanop een drijvend vlot. Genieten is de boodschap!

Deluxe

Our Jungle Resort

DAG 10-12 | Khao Sok - Phuket/Krabi (O)

Vandaag verlaat je de groene regio van Khao Sok en ga je naar Phuket of Krabi voor de laatste drie nachten van jouw reis. Tijd om simpelweg te relaxen of voor wie liever wat meer invulling heeft is er keuze genoeg.

DAG 13 | Phuket/Krabi – Brussel (O)

Genoten van een laatste heerlijke ontbijt op Thaise bodem? Rond de middag is het tijd om uit te checken. Je geniet nog van vrije tijd tot het uur van transfer naar de luchthaven voor je terugvlucht naar Brussel.

DAG 14 | Brussel

Je komt aan in België met opgeladen batterijen en leuke herinneringen.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Superior

€ 3.255

per persoon

Deluxe

€ 3.665

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-klasse (in laagseizoen), alle lokale en luchthaventaksen geldig op 02.05.2023. Alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma. Overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, lokale Engelstalige begeleiding tijdens de rondreis, alle inkomgelden. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.