1

Rondreis Thailand: Ontdek de Oostkust

Duurtijd10 dagen
Prijs vanaf€ 2.299/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Regionale vluchten
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen & excursies
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Vanuit het bruisende Bangkok ben je op enkele uurtjes tijd al aan de oostkust van de golf van Thailand. Een heerlijke zeebries, paradijselijke stranden, Thaise cultuur, zeevruchten en nog zoveel meer staan je hier te wachten. De ideale moment voor deze reis? Dat zijn onze herfst- en wintermaanden.

DAG 01 | Brussel – Bangkok

Vandaag neem je je vlucht met als bestemming het land van de glimlach, Thailand!

DAG 02 | Bangkok

Je wordt opgehaald aan de luchthaven van Bangkok en naar je hotel gebracht in het Venetië van het Oosten waar je je intrek neemt voor twee nachten.

DAG 03 | Bangkok (O)

Na je ontbijt heb je een vrije dag om zelf het levendige Bangkok te verkennen. Bezoek eens een tempel, proef alles wat lekker ruikt, bezoek de legendarische Chatuchak markt en dompel je onder in het bruisende nachtleven. Wie durft kan in het hoogste gebouw van Thailand, King Power Mahanakhon, over de adembenemende skywalk wandelen. Zo’n 310 meter door een glazen vloer naar de drukke straten van Bangkok kijken; de 78ste verdieping is voor de durvers! Zijn skywalks wel iets voor jou? Dan kan je ook in het PTT Reforestation Project wandelen, boven het groen van de stad via de houten skywalk. Of kies voor een van de vele excursies.

DAG 04 | Bangkok – Si Racha (O)

Je verlaat na het ontbijt het bruisende Bangkok en vertrekt samen met je Engelssprekende gids richting Si Racha. Onderweg breng je een bezoek aan de 100 jaar oude Kong Suan markt in Ban Pho. Erna zet je de weg verder en brengt een bezoek aan de prachtige Wat Sothorn Wararam Worawihan. De route gaat verder via Ang Sila waar je rustig de tijd hebt om over de markt te struinen en de sfeer op te snuiven. Het is bovendien de ideale plek om heerlijke verse zeevruchten te proeven. Je rijdt verder naar de Sam Mook heuvel waar je kennis maakt met de apen die in het wild leven. Kom nog even tot rust en geniet aan het strand van Bangsaen voor je naar het hotel gaat. Wil je vanavond er nog op uit voor een dinertje? Je gids en chauffeur helpen je graag verder.

DAG 05 | Si Racha: Koh Si Chang (O)

‘s Ochtends na het ontbijt ruil je het vasteland in voor het eilandleven op Koh Si Chang. Na een boottocht van 45 minuten, wacht een tuk tuk je op en maak je een tour van het eiland. Er staan heel wat bezienswaardigheden op het programma waaronder, het Chao Pho Khao Yai schrijn, de Buddha’s Footprint schrijn en het Phra Chudathut Ratchathan paleis. Erna is het tijd om even te ontspannen aan het Tham Phang strand. ‘s Avonds keer je terug per boot naar Si Racha waar je geniet van een vrije avond.

DAG 06 | Si Racha – Koh Samet (O)

Vandaag staat er een ander eiland op het programma, Koh Samet. Je start de dag met een rit naar de pier en passeert onderweg via Pattaya en bezoekt de Big Buddha Tempel en de Khao Chee Chan. Bij aankomst aan de Ban Phe pier neem je een korte boottocht naar Koh Samet, waar je de komende paar nachten verblijft.

DAG 07 & 08 | Koh Samet (O)

Je hebt twee vrije dagen op dit betoverend eiland. Ga naar de verschillende baaien, naar het meest zuidelijk puntje van het eiland voor de panoramische uitzichten of geniet van een onvergetelijke zonsondergang van op het eiland. Kortom: genieten maar!

DAG 09 | Koh Samet – Bangkok – Brussel

Geniet nog van een rustig ontbijt in deze paradijselijke omgeving vooraleer je de route terug naar Bangkok inzet. In Bangkok neem je de terugvlucht richting België.

DAG 10 | Brussel

Na een heerlijke vakantie kom je terug aan in België. Tijd om na te genieten.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijs vanaf:

Superior

€ 2.299

per persoon

Deluxe

€ 2.495

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-klasse (in laagseizoen), alle lokale en luchthaventaksen geldig op 02.05.2023 Alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma. Overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, lokale Engelstalige begeleiding. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.