1

Rondreis Thailand: Luxe zeiltocht langs Andamanse eilandjes

Duurtijd10 dagen
Prijs vanaf€ 3.950/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Verblijf catamaran
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen & excursies
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Ontspannen op het dek van je eigen luxe zeilboot, genieten van parelwitte stranden, aanmeren aan pittoreske haventjes, zwemmen en snorkelen in rustige baaien waar minder toerisme is: zo zal je deze 7-daagse paradijselijke zeilreis met vertrek vanuit Phuket ervaren!

DAG 01 | Brussel – Bangkok – Phuket

Klaar om naar het exotische Thailand te vertrekken? Vandaag vlieg je vanuit Brussel via Bangkok naar Phuket.

DAG 02 | Phuket

Bij aankomst in Phuket wacht onze lokale vertegenwoordiger je op en brengt je naar het hotel, waar je lekker kan relaxen na je vlucht. Kom tot rust op de vele mooie zandstranden met palmbomen.

DAG 03 | Phuket – Ko Yao Yai (O,L&D aan boord)

Na je ontbijt ga je aan boord van je nieuwe verblijfplaats voor de volgende dagen, een luxe zeilboot met alle moderne comfort, en maak je kennis met je skipper en crew. Geniet van een eerste snorkelpartijtje in de baai van Ko Yao Yai, ook een ideale plek voor beginnende duikers die voor het eerst in open water komen. Relax op het dek waar je elke avond getrakteerd wordt op een fantastische zonsondergang.

DAG 04 | Ko Yao Yai – Phang Nga Bay (O,L,D aan boord)

Vandaag ontdek je Khao Phing Kan, ook gekend als het James Bond eiland waar de film The Man with the Golden Gun is opgenomen. Je kan er zalig snorkelen in azuurblauwe wateren. Ook kan je kanovaren in de buurt van Koh Panak en Koh Hong, twee mooie onbewoonde eilandjes met grotten.

DAG 05 | Phang Nga Bay – Ao Nang/Railay Beach (O,L,D aan boord)

Je zet koers naar Railay Beach, een schiereiland met vier strandjes, dat vaak wordt omschreven als een van de mooiste beaches van heel Thailand. Kalkstenen die uit de zee rijzen, parelwitte zandstranden, wuivende palmbomen en heerlijk helder water maken van Railay Beach een waar paradijs! Railay Beach heeft ook een zeer levendig nachtleven en kan rekenen op tal van leuke cafeetjes.

DAG 06 | Railay Beach – Koh Phi Phi (O,L,D aan boord)

Koh Phi Phi - dat bestaat uit eilandjes Phi Phi Le en Phi Phi Don - mag tijdens deze reis natuurlijk niet ontbreken. Witte zandstranden, turquoise blauw water, een landschap van kliffen en groen: je vindt het er allemaal! Wist je dat het eiland Ko Phi Phi Le onbewoond is, maar dat het gekend is door de opnames van de film The Beach? De heuvels van Koh Phi Phi zijn de ideale plaats om dé perfecte foto te maken: #mytookumoment! Geniet van dit paradijselijke oord.

DAG 07 | Koh Phi Phi (O,L,D aan boord)

Je kan vandaag gaan snorkelen in de baai. Of gewoon heerlijk ontspannen op witte zandbanken of gaan zwemmen in de kristalheldere zee.

DAG 08 | Koh Phi Phi – Koh Raja Yai (O,L,D aan boord)

Vandaag vaar je naar het afgelegen en onbewoond eiland Koh Raja Yai, zo’n 20 kilometer ten zuiden van Phuket. Raja Yai huisvest verschillende populaire snorkelplaatsen, waaronder sommige scheepswrakken die zijn veranderd in bloeiende, kunstmatige riffen. Hier heb je grote kans om bijzondere diersoorten zoals walvishaaien, zeeschildpadden en manta’s te spotten.

DAG 09 | Koh Raja Yai – Phuket (O)

Na een laatste lekker ontbijt kom je in de haven van Phuket aan waar je zeiltocht eindigt. Je geniet van nog wat vrije tijd tot je transfer naar de luchthaven van Phuket, waar je je terugvlucht naar Brussel via Bangkok neemt.

DAG 10 | Brussel

Je komt aan in België na een zalige zeiltocht.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijs vanaf:

Deluxe

€ 3.950

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer in het hotel en bezetting catamaran op basis van 8 personen. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Thai Airways in S-klasse (in laagseizoen), alle lokale & luchthaventaksen geldig op 30.09.2020, alle maaltijden, transfers, binnenlandse vluchten, inkomgelden en cruise inclusief de omschreven, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, meet & greet in de luchthaven. Aanbod geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.