1

Rondreis Thailand & Laos: Atypisch

Duurtijd14 dagen
Prijs vanaf€ 5.950/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Regionale vluchten
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen & excursies
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Zin om Thailand en Laos op een unieke manier te ontdekken? Verblijf in het meest luxueus resort van Chiang Rai, waar je niet alleen de luxe van de kamers ervaart maar ook in een volledig uitgeruste jungle bubble verblijft waar je olifanten in hun natuurlijke habitat kan observeren. In Laos slaap je dan weer in de hoogste boomhutten om te genieten van het gezang van de gibbons. Nagenieten van dit alles doe in je de bruisende metropool Bangkok.

DAG 01 | Brussel – Chiang Rai

Je vertrekt vanuit Brussel naar Thailand.

DAG 02 | Chiang Rai (Thailand) (D)

Welkom in Thailand! Je komt aan in Chiang Rai, in het noorden van Thailand en wordt naar je resort gebracht: het Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort. Gelegen op een heuvelrug in het met uitzicht op de grens van Myanmar en Laos beleef je hier een once-in-a-lifetime ervaring. Tijdens je verblijf geniet je hier van twee accomodaties, twee nachten in een luxueuze kamer en een nacht in een Jungle Bubble.

DAG 03 & 04 | Chiang Rai (O,L,D)

Goed nieuws, je resort heeft zoveel activiteiten dat je niet weet waar te beginnen. Kies voor de Elephant Experience in het Dara Camp, ontdek de Gouden Driehoek met je privé gids, leer koken op de Anantara Cooking School, ontspan in de spa tijdens het Spa Discovery Package of relax tijdens een privé yoga of pilates les.

DAG 05 | Chiang Rai – Nam Kan National Park (Laos) (O,L,D)

Voor dag en dauw word je gewekt en trek je naar het Nam Kan National Park te Laos. Welkom in Laos! Er staat je meteen een lichte trekking - inclusief stevige klim - op het programma naar je boomhut. Laat je verrassen door de pracht van de natuur tijdens deze driedaagse bekende Gibbon Experience.

DAG 06 | Nam Kan National Park (O,L,D)

Word wakker met het gezang van de gibbons en verken later op de dag de omgeving door een trekking of een zipline avontuur. Natuurliefhebbers gaan niet weten wat hen overkomt!

DAG 07 | Nam Kan National Park – Chiang Rai (Thailand)

Ook vandaag word je gewekt met het geluid van de gibbons. Geniet van je ontbijt om nadien te vertrekken voor een trekking van twee uur. ’s Middags word je opgepikt en ga je opnieuw naar Chiang Rai waar je de volgende twee nachten geniet van welverdiende rust en luxe. De lunch is onderweg voorzien.

DAG 08 | Chiang Rai

Geniet vandaag van de rust en de faciliteiten van je hotel. Neem een duik in het zwembad met zicht op de Mae Kok rivier of laat je verwennen in de spa. Heb je nog wat energie over dan kan je deze kwijt in de fitness. (O)

DAG 09 | Chiang Rai – Chiang Mai (O)

Vandaag rij je samen met je privégids naar Chiang Mai, de roos van het noorden. Onderweg breng je een bezoek aan de Wat Rong Khun, de witte tempel. Dit is geen tempel zoals je gewend bent in Thailand. De witte kleur tegen de blauwe lucht, de speciale decoraties, de vorm en het verhaal: je moet het met je eigen ogen gezien hebben om het te geloven. Geniet na aankomst in Chiang Mai van een vrije avond, wat je zonder probleem gevuld krijgt in deze coole stad.

DAG 10 | Chiang Mai (O)

Beleef vandaag een unieke ervaring tijdens een ballonvaart bij zonsopgang, een écht #mytookumoment! Het heerlijk champagne ontbijt nadien maakt het helemaal af. Geniet de rest van de dag van je hotel en de faciliteiten of trek zelf op verkenning in de stad.

DAG 11 | Chiang Mai – Bangkok (O)

Een bezoek aan Thailand is niet compleet zonder een stop in de metropool Bangkok. Je vliegt vandaag naar de hoofdstad van het land van de glimlach. Onze tip voor een prachtig zicht over de stad? Ga iets drinken in de rooftop van het bekende Lebua at State Tower.

DAG 12 | Bangkok

Kies voor een optionele excursie, of ga vandaag zelf op verkenning in de stad. Liever wat rustiger? Laat je verwennen tijdens je verblijf in je hotel met een van de vele massages. Zo vertrek je helemaal relaxed terug naar huis!

Excursie:
Op de boot & fiets door Bangkok

Zoveel om te ontdekken in Bangkok!
Lees meer

DAG 13 | Bangkok – Brussel

Na een laatste heerlijke ontbijt is het tijd om naar de luchthaven te gaan waar je je retourvlucht richting België neemt.

DAG 14 | Brussel

Welkom terug in België, na je onvergetelijke vakantie in Thailand & Laos.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijs vanaf:

Boutique

€ 5.950

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Thai Airways in S-class (in laagseizoen), regionale vluchten zoals vermeld, alle lokale en luchthaventaksen geldig op 06.08.2020, alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma, overnachtingen in de voorgestelde hotels, lokale Engelstalige begeleiding tijdens de bezoeken, alle inkomgelden. Aanbod geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be.