1

Rondreis Thailand: Unique honeymoon experience

Duurtijd11 dagen
Prijs vanaf€ 4.250/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Regionale vluchten
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen & excursies
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Huwelijk achter de rug, wereld aan je voeten. Klaar om te genieten van een onvergetelijke huwelijksreis in de bruisende metropool Bangkok? Om vervolgens naar het luxueuze ecoresort Zeavola Resort & Spa te trekken waar je ten volle geniet met zijn tweetjes. Een reis om nooit te vergeten.

DAG 01 | Brussel – Bangkok

Sawatdee kha! Tijd voor de honeymoon, want je vertrekt vandaag vanuit Brussel naar het romantische Thailand.

DAG 02 | Bangkok

Hi lovebirds, welkom in Bangkok, dé metropool van Zuidoost-Azië. Je eerste nachten in Thailand spendeer je in Rosewood Bangkok. Dit luxueus vijfsterrenhotel telt dertig verdiepingen en is een waar architecturaal wonder. De eigentijdse vorm is geïnspireerd op de ‘wai’, het bekende Thaise gebaar van begroeting. De rijke Thaise cultuur wordt ook benadrukt door de interieurelementen en de prachtige waterpartijen die je in het hotel kan terugvinden. Tijd om te relaxen!

DAG 03 | Bangkok (O,D)

Bangkok is zo’n bruisende stad, je zal je geen seconde vervelen. Ontdek vandaag de hoogtepunten van de stad per fiets met onder andere het koninklijk paleis en de adembenemend mooie tempel Wat Arun. ’s Avonds geniet je van een idyllisch rooftop diner in het Vertigo Restaurant van het Banyan Tree hotel. Dit uitzicht vergeet je niet snel!

DAG 04 | Bangkok (O,L)

Hoe romantisch is samen koken? Je ontdekt vandaag de Thaise keuken tijdens een kookles bij het bekende Blue Elephant. Onder het toeziend oog van de chef maak je vier à vijf gerechten klaar waar je uiteraard zelf van geniet. Na afloop ga je terug richting je hotel waar je kan genieten van de faciliteiten of van de omgeving!

DAG 05 | Bangkok – Phuket – Koh Phi Phi (O)

Tijd om samen te relaxen, want vandaag ga je richting paradijs. Vandaag neem je een ochtendvlucht naar Phuket, waar je aan de haven aan boord gaat van de boot met bestemming Koh Phi Phi. Je verblijft de komende vier nachten in het luxueuze Zeavola Resort. Geniet met je voetjes in het zand van dit prachtige resort.

DAG 06 & 07 | Koh Phi Phi (2xO,1xD)

Op Koh Phi Phi ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar prachtige stranden. Of ga eens naar het hoge viewpoint voor een adembenemend zicht over het eiland. Geniet tijdens je romantisch verblijf van een diner bij kaarslicht op het strand en laat je verrassen tijdens een Sunset Cruise naar Bamboo Island.

DAG 08 | Koh Phi Phi – Phuket (O,D)

Neem de boot naar Phuket waar je na aankomst naar het Keemala wordt gebracht en je intrek neemt voor de volgende twee nachten. Ervaar de unieke sfeer die dit hotel uitstraalt. ’s Avonds word je verwend met een heerlijk diner bij kaarslicht. Wist je trouwens dat Phuket een super leuk old town heeft? De ideale plek voor jouw #mytookumoment.

DAG 09 | Phuket (O)

Vandaag kan je chill starten, want je krijgt een  heerlijk ontbijt op bed. Nadien is het tijd om volledig tot rust te komen tijdens een koppelmassage in de Mala Spa. Twee uur puur genieten! En de overige tijd? Die is er om te genieten van de prachtge omgeving.

DAG 10 | Phuket – Bangkok – Brussel

Een laatst heerlijke ontbijt staat je vandaag te wachten. Na het uitchecken word je naar de luchthaven gebracht waar je de vlucht neemt naar Bangkok.

DAG 11 | Brussel

Met een koffer vol herinneringen keer je terug naar Brussel.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijs vanaf:

€ 4.250

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-class (in laagseizoen), regionale vluchten zoals vermeld, alle lokale en luchthaventaksen geldig op 02.05.2023, alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma, overnachtingen in de voorgestelde hotels, lokale Engelstalige begeleiding tijdens de bezoeken, alle inkomgelden. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be.