1

Rondreis Thailand: Romantisch eilandhoppen

Duurtijd9 dagen
Prijs vanaf€ 2.170/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen & excursies
  • Engelstalige begeleiding
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

De vele eilanden in de Andamanse Zee zijn de ideale bestemming om volop te genieten van elkaar en van de rust. parelwitte stranden, koraalriffen, heerlijke warmwaterbronnen en smaragdgroene lagunes, terwijl jullie door de jungle wandelen, lunchen op het strand en uitzicht hebben over het regenwoud. De beste periode om deze eilanden te leren kennen en de onderwaterwereld van dichterbij te ontdekken zijn onze wintermaanden.

DAG 01 | Brussel – Krabi

Al helemaal in vakantiemodus?! Perfect, vandaag vertrek je van Brussel naar Krabi.

DAG 02 | Krabi – Koh Lanta

Welkom in Thailand! Je vertrekt vandaag vanop de luchthaven of vanuit je hotel in Krabi en wordt naar het paradijselijke Koh Lanta gebracht. Geniet van deze vrije dag om Koh Lanta te verkennen!

DAG 03 & 04 | Koh Lanta (O)

Koh Lanta wordt wel eens een van de mooiste Thaise eilanden genoemd en jij hebt nu twee vrije dagen om hier volop van te genieten. Dit kleine paradijs is voorlopig nog niet zo gekend bij andere reizigers. Ideaal dus om in alle rust te vertoeven.

DAG 05 | Koh Lanta – Koh Phi Phi (O)

Na het ontbijt en de check-out word je naar de pier gebracht en ga je aan boord van de ferry naar het volgende prachtige eiland, Koh Phi Phi. Bij aankomst aan de pier wacht de hotelverantwoordelijke je op en ga je naar je hotel.

DAG 06 & 07 | Koh Phi Phi (O)

Witte zandstranden, turquoise blauw water, een landschap van kliffen en groen; je vindt het allemaal op Koh Phi Phi! Wist je dat het eiland Phi Phi Le onbewoond is, maar dat het gekend is door de opnames van de film The Beach? De heuvels van Koh Phi Phi zijn de ideale plaats om dé perfecte foto te maken; #mytookumoment! Geniet van twee vrije dagen op dit paradijselijk eiland.

DAG 08 | Koh Phi Phi – Phuket – Brussel (O)

Na het ontbijt kan je nog een laatste keer volop genieten. Op het aangeduide uur ga je naar de pier waar je de ferry neemt naar Phuket, bij aankomst ga je naar de luchthaven van Phuket waar je de terugvlucht naar België neemt.

DAG 09 | Brussel

Je komt aan in België na een rustige vakantie.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Superior

€ 2.170

per persoon

Deluxe

€ 2.445

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-klasse (in laagseizoen), regionale vlucht met Bangkok Airways alle lokale en luchthaventaksen geldig op 02.05.2023. Alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma. Overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, lokale Engelstalige begeleiding. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.