1

Rondreis Thailand: Romantiek in de Golf van Thailand

Duurtijd9 dagen
Prijs vanaf€ 2.115/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen & Excursies
  • Engelstalige begeleiding
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Genieten is het sleutelwoord tijdens jouw huwelijksreis in Thailand. Op de paradijselijke stranden van enkele gekende en minder gekende eilanden in de Golf van Thailand kan dit zonder problemen. Onze zomermaanden zijn de ideale periode om deze regio te ontdekken.

DAG 01 | Brussel – Koh Samui

Vandaag neem je je vlucht met als bestemming het paradijs. Of beter, Koh Samui.

DAG 02 | Koh Samui – Koh Phangan

Je wordt opgehaald aan de luchthaven van Koh Samui en naar de pier gebracht waar je aan boord gaat van de catamaran die je in ongeveer 30 minuten naar het eiland Koh Phangan brengt. Je wordt opgewacht door de hotelvertegenwoordiger die je naar je hotel brengt waar je incheckt. Geniet vanavond van de rust in deze prachtige omgeving.

DAG 03 & 04 | Koh Phangan (O)

Breng op het eiland zeker ook een bezoekje aan de bekendste waterval van het eiland: Than Sadet. In het noordwesten van het eiland ontdek je dan weer Koh Ma, een mini-eilandje dat via een zandbank verbonden is met Koh Phangan. Wist je dat de zandbank enkel zichtbaar is bij laagtij?

DAG 05 | Koh Phangan – Koh Tao (O)

Na je ontbijt en de check-out is het tijd om naar de pier te gaan waar je de catamaran neemt naar Koh Tao, waar je incheckt in je volgende hotel. 

DAG 06 & 07 | Koh Tao (O)

Dit mini-eiland verwent je met een prachtige onderwaterwereld. Hou je liever je voeten droog en vertrek je graag op een stevige wandeling? Ga dan naar Mango Viewpoint. Daar geniet je van prachtige uitzichten!  

DAG 08 | Koh Tao – Koh Samui (O)

Na het ontbijt en de check-out geniet je nog van vrije tijd tot het uur dat je naar de pier wordt gebracht waar je de catamaran neemt met bestemming Koh Samui. Daar ga je naar de luchthaven of naar je hotel in Koh Samui.

DAG 09 | Brussel

Na een heerlijke vakantie kom je aan in België. Tijd om na te genieten.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Superior

€ 2.115

per persoon

Deluxe

€ 2.220

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-klasse (in laagseizoen), regionale vluchten met Bangkok Airways in Y-klasse alle lokale en luchthaventaksen geldig op 02.05.2023. Alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma. Overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, lokale Engelstalige begeleiding. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.