1

Rondreis Madagaskar: Honeymoon islandhopping

Duurtijd12 dagen
Prijs vanaf€ 5.090/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Accommodaties & maaltijden
  • Transfers
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Laat je verwennen in een tropische en zwoele omgeving tijdens je islandhopping in het noorden van Madagaskar. Ontdek het geurige Nosy Bé met zijn ylang ylang plantages en aromatische rums, geniet van absolute luxe in het paradijselijke Constance Tsarabanjina en prikkel al je zintuigen dankzij de unieke wildlife op Nosy Komba. Geniet van jouw Madagaskar reis en van elkaar.

DAG 01 | Brussel – Addis Abeba

Hi lovebirds, schakel alvast over op vakantiemodus! Vandaag vlieg je vanuit Brussel naar Addis Abeba.

DAG 02 | Addis Abeba – Nosy Bé (,D)

Bij aankomst op Nosy Bé word je opgewacht en naar het prachtige in creoolse stijl gebouwde Arc en Ciel boutique hotel gebracht. Neem een frisse duik in het zwembad en maak nog een romantische strandwandeling bij het ondergaan van de zon. De huwelijksreis is nu écht gestart!

DAG 03 | Nosy Bé (O,L,D)

Na een ontspannende ochtend word je in de namiddag opgehaald voor een privé rondrit op het parfumeiland. Ontdek kleine suikerriet, cacao, koffie en ylang ylang plantages, vulkanische meren en door palmbomen omzoomde baaien. Wandel naar de top van Mont Passot en geniet van een lokale “rum arrangé” bij het ondergaan van de zon.

DAG 04 | Nosy Bé – Nosy Tsarabanjina (O,L,D)

Vandaag verlaat je het grote eiland en ga je naar de haven waar je na een tocht per speedboot terecht komt in een klein stukje paradijs. Je neemt je intrek op het noordelijke of zuidelijke strand in je luxueuze strandvilla, waar je echt van elkaar kan genieten.

DAG 05 & 06 | Nosy Tsarabanjina (O,L,D)

Ervaar het Robinson Crusoë-gevoel in dit luxueuze idyllische eilandresort met zijn poederwitte zandstranden en azuurblauwe zee. Je geniet van je strandvilla en kijkt naar de sterren vanop je daybed op het terras. Ontspannen doe je in de Constance spa waar je in open lucht en bij de ondergaande zon kan genieten van een deugddoende massage aan het strand. Relax in je hangmat ontdek prachtige tropische vissen tijdens een snorkel-of duiktrip of vang je eigen vis voor het diner. Je verblijf hier is all inclusive, dus geniet met volle tuigen van vers seafood en typische Malagasy gerechten.

DAG 07 | Nosy Tsarabanjina – Nosy Bé (O,L,D)

Nog even nagenieten van de laid back atmosfeer met de voetjes in het zand bij het ontbijt! Je keert terug naar Nosy Bé per speedboot en neemt je transfer naar het mooie boutique hotel. Spendeer je namiddag op het strand en sluit af met een lekkere cocktail bij het ondergaan van de zon.

DAG 08 | Nosy Bé – Nosy Komba (O,L,D)

Heb je genoten van een uitgebreid ontbijt? Dan is het tijd om naar de haven van Hell-Ville te gaan van waaruit een speedboot je in een half uur naar het eiland Nosy Komba brengt. De komende drie nachten verblijf je in deze luxueuze ecolodge gelegen aan het strand. Wist je dat Tsara Komba Lodge door National Geographic werd uitgeroepen tot “one of the unique lodges of the world”.

DAG 09 & 10 | Nosy Komba (O,L,D)

Ontwaak met een verkoelende zeebries en het geluid van zingende vogels en brekende golven in je luxueuze lodge met zicht op het saffierblauwe water! Ga op ontdekking op dit kleine vulkanische eiland in het primaire regenwoud en ga op zoek naar kleurrijke kameleons en de unieke Macaco lemuren. Maak boottochtjes naar kleine verlaten baaien, wandel naar het vissersdorpje Ampangorina en maak kennis met de vriendelijke bevolking. Volop genieten van zon, zee, natuur en de lekkere keuken!

DAG 11 | Nosy Komba – Nosy Bé – Addis Abeba - Brussel (O)

Geniet van je laatste ontbijt, want je vertrekt vandaag per speedboot terug naar Nosy Bé van waaruit je naar Addis Abeba vliegt. Aansluitend neem je een vlucht naar Brussel.

DAG 12 | Brussel

Je komt aan in België na een super deluxe ontspannende vakantie.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

€ 5.090

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Ethiopian Airlines in U-klasse, alle lokale & luchthaventaksen geldig op 16.04.2024, alle maaltijden, transfers, inkomgelden en excursies met lokale FR-sprekende gids zoals omschreven in het programma, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, meet & greet in de luchthaven. Aanbod geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.