1

Rondreis La Réunion: Honeymoon

Duurtijd10 dagen
Prijs vanaf€ 3.280/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Parijs
  • Accommodaties & maaltijden
  • Huurwagen
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Welkom op het paradijs! Tijdens deze huwelijksreis verblijf je in het vijfsterrenhotel LUX* Saint-Gilles waar je volledig in de watten wordt gelegd. Op de planning? Genieten van jouw reis in Ile de La Réunion!

DAG 01 | Parijs - Saint-Denis

Je vertrekt vandaag vanuit Parijs naar Saint-Denis, de hoofdstad van La Réunion.

DAG 02-08 | Saint-Denis - Saint-Gilles (6xO,7xD)

Je komt aan in Saint-Denis, waar onze lokale vertegenwoordiger je verwelkomt met bloemen en waar je honeymoon echt van start kan gaan. Je verblijft in het vijfsterrenhotel LUX* Saint-Gilles, in een deluxe kamer in halfpension, gelegen in een van de charmante, koloniale, witte villa’s midden in de tropische tuin tussen de kokospalmen. De hedendaagse kamers liggen verspreid over de 23 creoolse gebouwen en hebben een prachtig terras of balkon. Proef er zeker van de verse zeevruchten in een van de uitmuntende restaurants! Genieten doe je op het mooie, witte zandstrand van l’Ermitage aan de rand van de lagune van Saint-Gilles. Tijdens je verblijf kan je twee dagen gebruik maken van een cabrio om op eigen houtje de mooiste plekjes van het eiland te verkennen. We organiseren tijdens je reis een adembenemend mooie helikoptervlucht over een deel van het eiland, een 4x4 excursie naar de vulkaan en een ontbijtcruise om dolfijnen te spotten!

DAG 09 | Saint-Gilles - Saint-Denis (O)

Je geniet van een lekker ontbijt en nog wat vrije uurtjes. Hierna neem je de transfer naar de luchthaven van Saint-Denis waar je je klaarmaakt voor de terugvlucht naar Parijs.    

DAG 10 | Parijs

Je komt aan in Parijs na je vlucht vanuit Saint-Denis.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Deluxe

€ 3.280

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Parijs met Air Austral in V-klasse (in laagseizoen), alle lokale en luchthaventaksen geldig op 30.09.2019, transfers van en naar de luchthaven, overnachtingen in voorgesteld of gelijkwaardige hotel op basis van halfpension, excursies, meet & greet in de luchthaven, cabrio huurwagen voor 2 dagen (Renault Wind of gelijkwaardig), inclusief verzekering. Aanbod geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. Lokale verblijfstaksen niet inbegrepen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.