1

Rondreis Zambia: naar Luangwa & Zambezi

Duurtijd12 dagen
Prijs vanaf€ 9.375/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Chartervluchten
  • Accommodaties & maaltijden
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Wegdromen bij spectaculaire zonsondergangen, de natuur op haar best, legendarische wandelsafari’s en de Victoriawatervallen: welkom in Zambia. Hier observeer je de overvloed aan dieren in de ruige wildernis en ben je in een ongerept Afrika. Ontdek Zambia tijdens onze luxueuze 15-daagse rondreis. Heb je de Victoriawatervallen al bezocht? Dan maak je er een 12-daagse van. It’s up to you!

DAG 01 | Brussel – Lusaka

Zin in vakantie? Vandaag is het zover! Je vliegt van Brussel naar Lusaka, de hoofdstad van Zambia.

DAG 02-04 | Lusaka – South Luangwa (O,L,D)

Tijd om op safari te vertrekken! Eerst vlieg je vanuit Lusaka naar Mfuwe, de belangrijkste nederzetting van South Luangwa National Park. Na je landing ga je op bezoek bij lokale dorpjes en ga je door de bush naar de lodge. Kafunta River Lodge staat bekend als een rustiek en avontuurlijk kamp waar de magnifieke vergezichten en een natuurlijke hot tub op je wachten. Jouw dagen in South Luangwa zijn gevuld met safari’s in een 4x4, bushwalks en een bezoek aan een lokaal dorpje.

DAG 05 & 06 | South Luangwa (O,L,D)

Vandaag ga je opnieuw op stap, maar je blijft in de buurt. Je gaat namelijk naar een ander deel van het park! Waarom? South Luangwa is zo groot en divers, hier moet je echt zoveel mogelijk gezien hebben. De weg naar je nieuwe lodge is er eentje om niet te vergeten: met veel dieren. Beide lodges focussen op begeleide bushwalks, dus trek je wandelschoenen alvast aan!

DAG 07 | South Luangwa (O,L,D)

Na een ritje waarbij je van de natuur én dieren kan genieten, kom je terug aan in Kafunta River Lodge, waar je vannacht overnacht. Hier ga je vandaag weer op boeiende safari of kan je op begeleide bushwalk, jij kiest!

DAG 08-10 | South Luangwa – Lower Zambezi (O,L,D)

Vandaag ga je terug naar de luchthaven van Mfuwe om naar Lower Zambezi te gaan. Het is sinds 1983 een nationaal park, daarvoor was het een privé-wildreservaat van de president! Jij gaat hier ook redelijk royaal leven en genieten van safari’s, bushwalks, bootcruises en varen met de kano. Je overnacht in Chongwe River Camp, waar de kans bestaat dat je ’s ochtends wordt wakker gemaakt door onze grote vriend, de olifant.

DAG 11-13 | 3 daagse verlenging: de bulderende Victoria watervallen

Staan de Victoriawatervallen ook op jouw bucket-list? Terecht, want hoe spectaculair zijn ze wel niet?! Ontdekt door ontdekkingsreiziger Livingstone, zijn de fenomenale watervallen uitgeroepen tot Unesco werelderfgoed en hebben ze als bijnaam De Rook Die Dondert. De Waterberry Zambezi Lodge (volpension), ligt in een prachtige en afgeschermde plek aan de oevers van de Zambezi rivier. Kies hier voor een van de vele activiteiten, zoals een bootcruise, vissen, picknick op een eiland, een vogelspottocht en een bezoek van een dorpje of markt in de buurt. 

Rondreis 15 dagen | vanaf € 12.340 p.p.

DAG 11 of DAG 14 | Lower Zambezi - Victoria Falls

Vandaag transfer naar de luchthaven van Livingstone, zodat je de vlucht naar Johannesburg kan nemen. Van daaruit vlieg je terug naar Brussel.

DAG 12 of DAG 15 | Victoria Falls - Brussel

Je komt aan in Brussel na je vakantie in Zambia!

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Deluxe

€ 9.375

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Ethiopian Airlines in L-klasse, alle lokale & luchthaven taksen geldig op 02.08.2023, alle chartervluchten van Lusaka tot Lusaka of Victoria Falls en tussen de lodges onderling, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige lodges, alle maaltijden en snacks, alle lokale dranken (bieren, wijnen en andere alcoholische dranken – exclusief champagne en premium dranken), thee/koffie, frisdranken, activiteiten, laundry service, toegangsgelden nationale parken, transfers met Engelstalige chauffeur. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be.