1

Rondreis Botswana: Pure verwennerij en luxe

Duurtijd11 dagen
Prijs vanaf€ 19.870/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Binnenlandse vlucht
  • Accommodaties & maaltijden
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Ben je op zoek naar pure verwennerij, luxe, rust, relaxatie en wellness, bovenop een prachtige natuur, adembenemende zonsondergangen en unieke safari belevingen? Welkom in Botswana! Deze fly-in rondreis geeft je precies wat je zoekt. De luxe lodges en kampen tijdens jouw verblijf staan in voor de bescherming van de natuur, het milieu en de cultuur van deze unieke safaribestemming en daarom draagt dit programma ook de stempel van duurzaam toerisme. Je verblijft telkens drie nachten per lodge en net daardoor kan je ten volle genieten van alle safari activiteiten en wellness mogelijkheden die deze bijzondere natuurgerichte accommodaties aanbieden. Haasten, moeten, verplichtingen, stress: woorden die hier niet voorkomen. Hier gaat het om onthaasten, beleven, genieten, ontdekken, relaxen, smullen en om jou! Ben jij klaar voor het juweel van de Kalahari, de Okavango Delta?

DAG 01 | Brussel – Johannesburg – Maun – Okavango Delta (D)

Alles ingepakt? Vandaag vertrek je naar het unieke Botswana. Je vliegt via Johannesburg naar Maun en bij aankomst vlieg je met een kleine propellervlucht naar de Okavango Delta en je eerste safari lodge. Pas je vooral aan aan het aangename Afrikaanse ritme!

DAG 02 & 03 | Okavango Delta (O,L,D)

Trek op safari per 4x4 of beleef een bijzondere wandelsafari in de Afrikaanse bush. Ga je toch liever eens van de grond? Dan kan dit met een optionele unieke helikoptervlucht over de wildernis en de Delta. Dit levert gegarandeerd mooie foto’s op. Tussen de verschillende safari activiteiten door kan je je ook eens lekker laten verwennen in de Massage Sala.

DAG 04 | Sandibe – Xigera (O,L,D)

Na de ochtendactiviteiten en het ontbijt vlieg je naar je volgende safari lodge in de Okavango Delta, Xigera. Deze luxe lodge werd volledig herbouwd en het bevindt zich in het hart van de Delta, op Paradise Island, een zeer toepasselijke naam voor Xigera. Je verblijft hier de volgende drie nachten.

DAG 05 & 06 | Okavango Delta: Xigera (O,L,D)

Ontdek de wildernis hier per 4x4 safari, bootcruise of mokoro cruise of ga op wandelsafari. Waag je ook aan het visvangen op catch & release-basis en geniet van de rust die deze sport met zich meebrengt. De lodge biedt ook een aantal spa behandelingen aan en een optionele helikopter safarivlucht. Sla ook gerust eens een safari activiteit over, en geniet van een goed boek aan het zwembad of een dagje niksen. Alles kan, niks moet in de bush.

DAG 07 | Xigera – Chief’s Camp/Chief’s Island (O,L,D)

Geniet van een ochtendsafari en een lekker ontbijt en vlieg dan naar je laatste etappe in Botswana, Chief’s Island, het voormalige koninklijke jachtreservaat van Chief Moremi. Je vindt hier wilde dieren, actie en adrenaline in overvloed en je geniet in Chief’s Camp van verfijning en ontspanning in dit opmerkelijke luxe kamp. De stijl hier is safari chic.  

DAG 08 & 09 | Chief’s Island (O,L,D)

Je deskundige gids neemt je mee op jeepsafari en deelt ongelijke kennis over de dieren in het wild en over de Delta met jou. De mogelijkheid om wild te zien op Chief’s Island is enorm. Op de vlakten zijn de rondzwervende leeuwen te vinden die jagen op de duizenden antilopen, zebra’s en buffels die hier het hele jaar leven. Je vindt hier ook een gezonde populatie aan wilde honden, luipaarden en hyena’s. Camera klaar?

DAG 10 | Chief’s Island – Maun – Johannesburg – Brussel (O)

Neem vandaag afscheid van de wildernis na een onvergetelijke safari ervaring. Je vliegt van Chief’s Camp naar Maun en van Maun via Johannesburg naar Brussel.

DAG 11 | Brussel (O)

Je komt aan in Brussel na een relaxte vakantie in Botswana.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Deluxe

€ 19.870

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met British Airways in Q-klasse en vanuit Johannesburg met SA Airlink in Q-klasse, alle lokale & luchthaven taksen geldig op 24.07.2020. Inclusief landarrangement: meet & greet bij aankomst, transfers, maaltijden en activiteiten volgens programma (niet privé), lokale dranken, Engelstalige gidsen en chauffeurs, binnenlandse vluchten), alle toegangsgelden. Exclusief: fooien, verzekeringen, premium dranken en andere persoonlijke uitgaven. Aanbod geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be.