1

Rondreis Japan: Essentieel

Duurtijd12 dagen
Prijs vanaf€ 4.995/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Japan Rail Pass
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen 
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Tijdens deze reis naar Japan, combineer je het moderne Tokyo en het keizerlijke Kyoto met Hiroshima, die andere mijlpaal in de wereldgeschiedenis. Ook natuur en authentieke Japanse cultuur en wellness komen aan bod: je houdt een stop nabij Mount Fuji om te relaxen en genieten in de minerale warmwaterbaden van de ryokan in Hakone. Kortom, deze reis neemt je mee naar het beste wat Japan te bieden heeft.

DAG 01 | Brussel – Tokyo

Op naar Japan! Je stapt vandaag in het vliegtuig richting het bruisende Tokyo.

DAG 02 | Tokyo

Welkom in Tokyo! Onze lokale vertegenwoordiger verwelkomt je en neemt samen met jou het openbaar vervoer naar het hotel in het centrum van deze gigantische stad. Al zin in wat sightseeing? Onze tip: bezoek de hippe wijk Roppongi!

DAG 03 & 04 | Tokyo (O)

Na het ontbijt is het tijd om Tokyo verder te ontdekken. Ga op stap met een privégids tijdens een van onze excursies om de stad te verkennen of kies er voor om zelf op stap te gaan; het is jouw keuze! Het bruisende Shibuya is in elk geval een must. Dit is dé shoppingwijk van Tokyo, maar je kan er ook gezellig uitgaan. Wat je er zeker niet mag missen? De kleurrijke advertenties, drukke clubs, warenhuizen én het drukste en meest indrukwekkende voetgangerspunt ter wereld: Shibuya Crossing. 

Excursie:
Maak en smaak sushi in Tokyo

Lees meer

DAG 05 | Tokyo – Hakone (O,D)

Vandaag stap je na het ontbijt in de trein en vertrek je naar Hakone, dé uitvalsbasis om Mount Fuji te bewonderen in al haar glorie. Je dompelt je onder in de minerale warmwaterbaden, geniet van een typisch Kaiseki diner en overnacht in de ryokan; van een unieke overnachting gesproken!

DAG 06 | Hakone en Mount Fuji (O,D)

Zodra je van de ontbijttafel komt, maak je je klaar om Hakone en de regio van Mount Fuji verder te ontdekken met de Hakone Free Pass. Met deze pas geniet je van tal van voordelen om de regio te verkennen. Geniet van een van de vele uitzichtpunten op Mount Fuji. Je dineert en overnacht in de ryokan.

DAG 07 | Hakone – Hiroshima (O)

Na het ontbijt vertrek je met de hogesnelheidstrein naar Hiroshima. Na de check-in kan je alvast deze levendige
stad verkennen met haar vele bars en restaurants. Duik het bruisende nachtleven in of geniet van je welverdiende nachtrust in het hotel.

DAG 08 | Hiroshima en Miyajima (O)

Vandaag is het tijd om Hiroshima te ontdekken. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd op 6 augustus 1945 een atoombom op Hiroshima gedropt. Om meer te weten te komen over de impact van deze gebeurtenis bezoek je het vredesmuseum. Even weg uit de stad? Bezoek het groene eiland Miyajima, met het wereldberoemde Itsukushimaschrijn, een torii die lijkt te drijven op het water. Ondertussen werd het ook tot werelderfgoed benoemd!

Excursie:
Hiroshima en Miyajima in een notendop

Lees meer

DAG 09 | Hiroshima – Kyoto (O)

Na het ontbijt vertrek je met de hogesnelheidstrein naar Kyoto. Stop onderweg zeker om het Himeji kasteel te bezoeken, ook gekend als het kasteel van de Zilverreiger. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de volledige omgeving helemaal vernield, maar bleef het kasteel bij wonder ongeschonden. Je reist nadien verder naar Kyoto, waar je geniet van je nachtrust in het hotel.

DAG 10 & 11 | Kyoto & omgeving (O)

De oneindige culturele schatten in het keizerlijke Kyoto blijven verwonderen en ook in de omgeving vind je heel wat interessante bezienswaardigheden. Alleen op ontdekking of met begeleiding? Jij kiest vandaag!

Excursie:
Japanse theeceremonie in Kyoto

Lees meer

DAG 12 | Kyoto – Osaka – Brussel (O)

Vandaag neem je na het ontbijt de shuttletransfer naar de luchthaven van Osaka voor je terugvlucht naar Brussel. Welkom thuis!

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Superior

€ 4.995

per persoon

Deluxe

€ 7.395

per persoon

Boutique

€ 8.695

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon op basis van een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Lufthansa in Q-klasse (in laagseizoen), alle taksen geldig op 13.06.2024, alle maaltijden en overnachtingen zoals omschreven in het programma of gelijkwaardig, Meet en Greet op de luchthaven van Tokyo, shuttle transfer van/naar de luchthaven van/naar het hotel, Japan Rail Pass 7 dagen (regular class), PASMO of SUICA metropas ter waarde van 1500 JPY, Hakone Free Pass 3 dagen en een uitgebreid infopakket. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.