1

Rondreis Maleisië: Luxueuze honeymoon

Duurtijd10 dagen
Prijs vanaf€ 3.190/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Accommodaties & maaltijden
  • Transfers naar Kuala Lumut & Pangkor Laut
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Zin om met zijn tweetjes jullie te laten verwennen op een unieke en bijzondere plek? Kies dan voor een verblijf in het mooie Pangkor Laut Resort om volop te genieten van je huwelijksreis in Maleisië. Op en rond dit kleine groene eiland zijn verrassend veel romantische plekjes te ontdekken!

DAG 01 | Brussel – Kuala Lumpur

Je vertrekt vandaag vanuit Brussel naar Kuala Lumpur.

DAG 02 | Kuala Lumpur

Bij aankomst in de internationale luchthaven van Kuala Lumpur word je opgewacht voor de transfer naar het hippe stadscentrum. Je checkt in in je hotel en je hebt de rest van de dag vrij om deze moderne metropool te verkennen.

DAG 03 | Kuala Lumpur (O)

Na het ontbijt ben je vrij om op eigen houtje de stad te verkennen. Je kan een wandeling maken langs de beroemde tweelingtorens van Petronas, de kleurrijke wijk van Chinatown bezoeken of een stap terugzetten in het koloniale verleden door een bezoekje te brengen aan het oude treinstation en het Independence Square. 

DAG 04 | Kuala Lumpur – Pangkor Laut (O)

Na je vroeg ontbijt ga je naar de bootpier van Kuala Lumut. Hier neem je een speedboat naar het idyllische eiland Pangkor. Bij aankomst neem je je intrek in je luxueuze villa en kan je genieten van het eiland.

DAG 05-08 | Pangkor Laut (O)

Na een lekker ontbijt mag je de dag spenderen hoe jij het wil. Genoeg verkwikkende natuur en prachtige stranden om te ontdekken! Je kan ook gebruik maken van de uitstekende faciliteiten die je hotel te bieden heeft.

DAG 09 | Pangkor Laut – Brussel (O)

De laatste uurtjes in het paradijs! Na je ontbijt geniet je nog van vrije voormiddag. Rond de middag neem je de speedboat terug naar de bootpier van Kuala Lumut en word je terug gebracht naar de internationale luchthaven van Kuala Lumpur voor de je vlucht naar huis.

DAG 10 | Brussel

Je komt thuis na een romantische reis in Maleisië.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Superior

€ 3.190

per persoon

Deluxe

€ 4.390

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon op basis van een verblijf voor 2 personen in een tweepersoonskamer. Inclusief alle maaltijden zoals omschreven in het programma, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, privé-transfers van en naar de luchthaven van Kuala Lumpur, transfer van en naar Kuala Lumut en overzet per boot van en naar Pangkor Laut. Aanbod geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku. be/voorwaarden.