1

Rondreis Thailand: Wellness sanctuary op Koh Samui

Duurtijd10 dagen
Prijs vanaf€ 3.950/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen & excursies
  • Engelstalige begeleiding
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Wil je jezelf verwennen en in een tropische, zwoele omgeving aan zee en compleet tot rust komen? Genieten van ontspannende massages, wellnessprogramma’s en heerlijk vers en gezond eten? Zet dan zeker een verblijf in het sublieme Thaise Kamalaya Resort op je bucketlist! Het hotel wint al jarenlang allerlei prijzen op het gebied van gezondheid, wellness en spa en behoort tot de absolute wereldtop.

DAG 01 | Brussel – Bangkok

Schakel alvast over op vakantiemodus! Vandaag vlieg je vanuit Brussel naar Bangkok.

DAG 02 | Bangkok – Koh Samui (L,D)

In Bangkok neem je een binnenlandse vlucht naar Koh Samui. Bij aankomst word je opgewacht en naar het Kamalaya Resort gebracht. Dit exclusieve resort ligt tegen een heuvel aangebouwd, rondom een eeuwenoude boeddhistische grottempel, op het zuidelijke deel van het exotische Koh Samui. Het zal meteen als je nieuwe spirituele thuis aanvoelen.

DAG 03-08 | Koh Samui (O,L,D)

Voel je gedurende zeven dagen de koning(in) te rijk in dit idyllische resort! Je kan kiezen voor verschillende detox-, ontstress- en wellnessprogramma’s met bijhorende zalige massages. Extra ontspannen kan je in het Thais stoombad, 25 meter zwembad, de infraroodsauna's, diverse jacuzzi's en warm- en koudwaterbaden. Wil je wat aan je conditie werken? Dan kan je voor fitness, aqua-aerobics, cardio ciruit of andere workshops (al dan niet met een personal trainer) kiezen. Dagelijks zijn er ook groepslessen yoga, pilates, stretching, tai chi en qigong. Elke dag staan er ook interessante lezingen, meditatietrainingen en lessen over een healthy lifestyle op het programma.

 

Culinair is deze plek ook het absolute summum! Kamalaya biedt zowel detox, veggie, bio als gewone gerechten aan en allemaal zijn ze om je vingers af te likken. Zelfs de lichtste maaltijden zijn hier watertandend lekker. Om maar te zwijgen van de lekkere tropische sappen en shakes die de chefs op een-twee-drie klaarmaken. Alle ingrediënten zijn super vers en lokaal. En de omgeving? Die is paradijselijk en dat is een understatement! Geniet vanuit je luxueuze suite  - met eigen zwembad - van beklijvende uitzichten en zonsondergangen over de Golf van Thailand.

DAG 09 | Koh Samui – Bangkok – Brussel (O,L)

Na een laatste lekker ontbijt check je rond de middag uit. Je geniet van nog wat vrije tijd tot je transfer naar de luchthaven van Koh Samui, waar je de terugvlucht via Bangkok neemt.

DAG 10 | Brussel

Je komt aan in België na een super deluxe ontspannende vakantie.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Deluxe

€ 3.950

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-klasse (in laagseizoen), alle lokale & luchthaventaksen geldig op 30.09.2020, alle maaltijden, transfers, binnenlandse vluchten, inkomgelden en rondreis met lokale ENG-sprekende gids zoals omschreven in het programma, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, meet & greet in de luchthaven. Aanbod geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.