1

Rondreis Cambodja: Explore Angkor & Song Saa

Duurtijd12 dagen
Prijs vanaf€ 7.640/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Accommodaties & maaltijden
  • Excursies met gids
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Wil je de overgroeide hindoetempels van Angkor in luxe ontdekken? Ben je op zoek naar barefoot luxury en puur genieten? Laat je dan verwennen op een afgelegen eiland midden in de Koh Rong achipel. Genieten van een koel briesje op je rug en de turkooisblauwe zee tot zover het oog reikt, de ideale plek voor een romantische honeymoon.

DAG 01 | Brussel – Bangkok (Thailand)

Hi lovebirds! Je neemt vandaag de internationale vlucht vanuit Brussel naar Bangkok.

DAG 02 | Bangkok – Siem Reap (Cambodja) (D)

Vandaag neem je een aansluitende vlucht naar het gezellige Siem Reap, waar je bij aankomst wordt opgewacht voor de transfer naar je mooi boutique resort. Kom tot rust in deze prachtige groene omgeving.

Waar te beginnen in Angkor Wat?
Lees hier onze gids tot dit tempelcomplex!

DAG 03-05 | Siem Reap (O,L,D)

Ga de komende drie dagen op exploratie door de diep in de jungle verscholen tempels van Angkor. Je ontdekt prachtige uit steen gehouwen hindoeverhalen in Angkor Wat, de reuzengrote mysterieuze gezichten op de torens van de Bayon, de terrassen van de leprakoning en natuurlijk de olifanten. Laat je verrassen door de roze zandstenen verfijnde decoratieve kunst in de Citadel van de vrouwen en de door boomwortels overgroeide Ta Prohm. Trek erop uit op het platteland met je vespa en maak kennis met de gastvrije bevolking en geniet bij zonsondergang van het kleurenspel tijdens een boottocht in Angkor Thom! Snuister rond op de lokale markt of laat je helemaal verwennen in je resort.

DAG 06 | Siem Reap – Sihanoukville – Song Saa (O,L,D)

Laat je deze ochtend verwennen met een uitgebreid ontbijt voor je de transfer neemt naar de luchthaven voor je korte binnenlandse vlucht naar Sihanoukville. Je neemt nog een korte transfer naar de haven voor je tocht per speedboot naar het idyllische privé-eiland Song Saa in de Koh Rong archipel. Installeer je in je ruime houten privévilla en sluit jezelf even af van de rest van de wereld!

DAG 07-10 | Song Saa (O,L,D)

Niks moet en alles mag de komende dagen. Luieren op je terras midden in het tropisch groen, een duik nemen in je plunge pool of genieten van een ontspannende massage. Liever actief? Maak dan een kajaktocht door de mangroves, een eilandsafari naar Koh Ouen en Koh Bong of ontdek de kleurrijke onderwaterwereld rondom het eiland. Voor de meest romantische zielen onder ons laten we je tijdens je honeymoon smullen van een excellent privédiner op een afgelegen plekje bij zonsondergang!

DAG 11 | Song Saa – Sihanoukville – Phnom Penh (O)

Een speedboot brengt je terug naar Sihanoukville waar je een binnenlandse vlucht neemt naar Phnom Penh en aansluitend je internationale vlucht naar Doha.

DAG 12 | Doha – Brussel

Welkom in Doha, waar je de internationale retourvlucht naar Brussel neemt, waarna je rond de middag arriveert na een unieke honeymoon.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Deluxe

€ 7.640

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-klasse, alle lokale & luchthaventaksen geldig op 21.09.2023, alle maaltijden, binnenlandse vluchten, inkomgelden en excursies met ENG-sprekende gids zoals omschreven in het programma, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, meet & greet in de luchthaven. Aanbod geldig tot 31.10.2021 en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.