1

Rondreis Botswana: 7 dagen op verkenning

Duurtijd7 dagen
Prijs vanaf€ 5.100/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Johannesburg
  • Chartervluchten
  • Accommodaties & maaltijden
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Al veel gehoord over Botswana, maar geen idee of het iets voor jou is? Wel, het is een luxueuze en exclusieve safaribestemming en een perfecte match als je op zoek bent naar ongerepte safari’s. Dit allemaal te voet of met een open 4x4 safariwagen in bijzondere landschappen of zelfs met een traditionele mokoro kano op de Okavango Delta. Dit is dé ideale verlenging van zeven dagen, maar je kan ook kiezen voor de optie van vijf dagen.

DAG 01-03 | Johannesburg – Okavango Delta (O,L,D)

Je vliegt van Johannesburg naar Maun. Tijdens je vlucht Maun naar Kanana Camp heb je al een eerste zicht over de machtige Okavango Delta met zijn netwerk aan kanalen en moerassen. Het is een van de weinige inlandse delta’s die niet uitmonden in een zee of oceaan en is de thuisbasis van heel wat van ‘s werelds meest bedreigde grote zoogdieren, zoals de cheetah, witte neushoorn, zwarte neushoorn, de Afrikaanse wilde hond en de leeuw. Beleef de wildernis hier te voet of vanop het water op een bootcruise. Een mokoro safari in een traditionele kano is hier een absolute must en een ervaring om nooit meer te vergeten. Het is toch wel zeer spannend als een olifant of nijlpaard erg dichtbij komt!

Superior
Kanana Camp

DAG 03-05 | Okavango Delta – Moremi Game Reserve (O,L,D)

Op de derde dag vlieg je van de Okavango Delta naar Okuti Lodge in het Moremi Game Reserve waar jeep- en bootsafari’s op je wachten. Het reservaat is niet omheind waardoor de dieren vrij kunnen bewegen binnen de Delta en het Moremi Game Reserve volgens de seizoensgebonden migraties. ’s Nachts hoor je dierengeluiden vanuit je tent, wat je Out of Africa-gevoel des te intenser maakt!

Superior
Okuti Lodge

Dag 05-07 | Okavango Delta (O,L,D)

Laatste halte: Shinde, midden in de Okavango Delta. Het is een paradijs voor tal van fauna en flora dankzij de zijrivieren, lagunes, eilanden en een groot deel vasteland dat je allemaal te voet, via boot, jeep en mokoro ontdekt. Op de laatste dag vlieg je van Shinde naar Maun en daarna terug naar Johannesburg.

Superior
Shinde Camp

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Superior

€ 5.100

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer in vol pension. Inclusief retourvluchten vanuit Johannesburg met SA Airlink in Q-klasse, alle lokale & luchthaventaksen geldig op 02.08.2023, alle chartervluchten van Maun tot Maun en tussen de lodges onderling, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige lodges, alle maaltijden en snacks, alle lokale dranken (bieren, wijnen en andere alcoholische dranken – exclusief champagne en premium dranken), thee/koffie, frisdranken, twee safari activiteiten per dag, laundry service, toegangsgelden nationale parken, transfers. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be.