1

Rondreis Botswana: Fly-in

Duurtijd13 dagen
Prijs vanaf€ 10.480/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Regionale vluchten 
  • Accommodaties & maaltijden
  • Transfers
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Droom je van een bijzondere luxe 13-daagse rondreis; niet enkel over land, maar ook in de lucht? Stap in een klein propellervliegtuigje en vlieg van de ene plaats in Botswana naar de andere. Ervaar dit prachtige land vanuit een ander perspectief. Ontspan in luxueuze kampen in het midden van de ongerepte Afrikaanse bush en beleef vooral fantastische safarimomenten: te voet, vanuit de 4x4, in een traditionele mokoro kano of zelfs vanuit de lucht!

DAG 01 | Brussel – Johannesburg – Maun

Klaar om in luxe te reizen? Vandaag vertrek je vanuit Brussel de grootste stad van Zuid-Afrika: Johannesburg. Je bent hier maar even, want je checkt alweer snel in voor je vlucht naar Maun in Botswana.

DAG 02-05 | Johannesburg – Maun – Central Kalahari Game Reserve (O,L,D)

In Maun wacht een klein propellervliegtuigje op je, voor een kort maar heerlijk vluchtje naar Tau Pan Camp. Dat ligt in het wereldberoemde Central Kalahari Game Reserve en aan de rand van het prachtige Tau Panmeer. Wanneer je landt duurt het niet lang vooraleer je door hebt op wat voor een fantastische plaats je bent beland. Je geniet er van adembenemende vergezichten en een schitterende sterrenhemel, maar ook van alle activiteiten die het kamp aanbiedt zoals safari’s, sterrenkijken of begeleide bushman ervaringen.

DAG 05-08 | Central Kalahari Game Reserve – Okavango Delta (O,L,D)

Vanuit de Central Kalahari Game Reserve neem je een vlucht naar jouw volgende overnachtingsplaats in de Okavango Delta: Splash Camp. Hier staat alles in het teken van relaxen in the middle of the African bush. Daar horen natuurlijk ook safari’s bij. Stap in een open 4x4, vertrek op een begeleide bushwalk of ga aan boord van een mokoro. Dat is een traditionele kano. Wist je dat het privé Kwara natuurgebied je maar liefst 175.000 hectare Afrikaanse natuur voorschotelt? Hoe bijzonder om hier een deel van te mogen ontdekken! Tijdens deze dagen zijn ook weer tal van activiteiten inbegrepen, zoals safari’s (overdag, ’s avonds én offroad!), mokoro tochten, vissen, bootcruises of begeleide bushwandelingen.

DAG 08-10 | Okavango Delta – Kwando Private Reserve (O,L,D)

Ready for take off? Want vandaag vlieg je van de Okavango Delta naar Kwando Private Reserve. Daar ligt Lebala Camp waar je heerlijk overnacht. Dit kamp wordt vaak een home away from home genoemd, omdat het er zó gezellig is en de medewerkers er erg vriendelijk zijn. Hier stap je telkens de open 4x4 in om op safari te vertrekken. Exclusiviteit gegarandeerd! Want met slechts twee kampen (Lebala Camp & Lagoon Camp) over een gebied van 232.000 hectare ben je er bijna alleen. Je mag het Kwando natuurgebied dan ook de grootste noemen in het Noorden van Botswana.

DAG 10 & 11 | Kwando Private Reserve (O,L,D)

De laatste twee nachten tijdens je rondreis in Botswana beleef je in het enige andere kamp in het Kwando natuurgebied: Lagoon Camp. Dit afgelegen kamp ligt aan de Kwando rivier en is de ideale plaats om olifanten en buffels zich te zien verfrissen in het water.

DAG 12 | Kwando Private Reserve – Maun – Johannesburg (O)

Klaar voor je laatste vlucht in het propellervliegtuigje? Vanuit Kwando Private Reserve neem je de vlucht naar Maun om van daaruit terug te vliegen naar Johannesburg. Daar check je in voor je internationale vlucht naar Brussel.

DAG 13 | Johannesburg – Brussel

Je komt aan in Brussel na je bijzondere, maar vooral onvergetelijke rondreis.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Deluxe

€ 10.480

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer in vol pension. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met British Airways in S&O-klasse, regionale vluchten met SA Airlink in Q-klasse, alle lokale & luchthaventaksen geldig op 02.08.2023, alle chartervluchten van Maun tot Maun en tussen de lodges onderling, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige lodges, alle maaltijden en snacks, alle lokale dranken (bieren, wijnen en andere alcoholische dranken – exclusief champagne en premium dranken), thee/koffie, frisdranken, twee safari activiteiten per dag, laundry service, toegangsgelden nationale parken, transfers. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be.