1

Rondreis Japan: Twee keizersteden

Duurtijd10 dagen
Prijs vanaf€ 3.775/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Japan Rail Pass
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen 
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Dé twee voornaamste steden van Japan kunnen niet ontbreken in een reis naar het land van de rijzende zon. Het contrast is groot tussen Kyoto, de bakermat van de Japanse cultuur en Tokyo, het symbool van de moderne metropool. Tempels, schrijnen en Japanse tuinen enerzijds en hippe wijken, drukke kruispunten en neonlampen anderzijds. Laat je met dit blitsbezoek boeien door deze twee steden vol tegenstellingen!

DAG 01 | Brussel – Tokyo

Klaar om te boarden? Vandaag vlieg je van Brussel naar Tokyo. Ready, set, go!

DAG 02 | Tokyo

Welkom in Tokyo! Onze lokale vertegenwoordiger verwelkomt je en brengt je naar de shuttletransfer die je naar het hotel in de stad brengt. Geniet van de rust in je hotel of maak een korte wandeling door het bruisende Tokyo. Nadien geniet je van een welverdiende nachtrust in het hotel.

DAG 03-05 | Tokyo (O)

Na het ontbijt geniet je van vrije tijd om Tokyo op eigen houtje te ontdekken. Liever deelnemen aan een van onze optionele excursies? Dat kan! Kies voor een excursie in internationaal gezelschap of met een Nederlandstalige privégids. Of kies er voor om een dag zelf op pad te gaan en de andere twee dagen op excursie te gaan. Of andersom! De mogelijkheden in Tokyo zijn eindeloos. Wat zeker niet mag ontbreken, is een bezoekje aan de oostelijke tuinen van het Keizerlijk Paleis. Ze zijn het hele jaar door open voor het grote publiek. Ook kan je vanuit Tokyo gemakkelijk daguitstappen maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze daguitstap naar Hakone en de omgeving van de machtige Mount Fuji?

Excursie:
Magisch Mount Fuji

Lees meer

DAG 06 | Tokyo – Kyoto (O)

Vandaag staat er na het ontbijt een treinrit op jouw programma! Met de hogesnelheidstrein of shinkansen reis je
naar Kyoto, de bakermat van de Japanse cultuur. Wanneer je aankomt, geniet je van wat vrije tijd. Je kan alvast wat rondkuieren in het stadscentrum, waar je, vooral in de Gionwijk, vrouwen in traditionele kledij gemakkelijk kan spotten.

DAG 07-09 | Kyoto & omgeving (O)

Na het ontbijt kies je zelf hoe je Kyoto wil ontdekken. Net zoals in Tokyo zijn de mogelijkheden oneindig. Met meer dan 3.000 tempels, schrijnen en tuinen valt er steeds wel iets nieuws te ontdekken, zowel binnen de stad als in haar ruime omgeving. Het Gouden Paviljoen of het Nijo-kasteel zijn maar enkele van de sites die tot het werelderfgoed benoemd werden, dus zet deze alvast op je to-do list. Ook een daguitstap naar
Hiroshima & Miyajima en het indrukwekkende Kasteel van de Zilverreiger of Himeji-kasteel behoren tot de mogelijkheden. Ga zelf op stap of kies voor een excursie in internationaal gezelschap of voor een Nederlandstalige privégids.

DAG 10 | Kyoto – Osaka – Brussel (O)

Tijd om het prachtige Japan om te zetten naar prachtige herinneringen, want vandaag vertrek je terug naar België. Met de shuttletransfer rijd je naar de luchthaven van Osaka waar je de terugvlucht neemt naar Brussel.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon op basis van een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Superior

€ 3.775

per persoon

Deluxe

€ 4.155

per persoon

Boutique

€ 6.099

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon op basis van een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Lufthansa in Q-klasse (in laagseizoen), alle taksen geldig op 05.05.2023, alle maaltijden en overnachtingen zoals omschreven in het programma of gelijkwaardig, Meet en Greet op de luchthaven van Tokyo, shuttle transfer van/naar de luchthaven van/naar het hotel, Japan Rail Pass 7 dagen (regular class), PASMO of SUICA metropas ter waarde van 1500 JPY en een uitgebreid infopakket. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden