1

Rondreis Thailand: het groene Thailand

Duurtijd10 dagen
Prijs vanaf€ 2.175/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen & excursies
  • Engelstalige begeleiding
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Aan natuur is er in Thailand geen gebrek, tijdens deze reis staan mooie wandelingen en prachtige natuur centraal. Ontdek het onbekendere Khao Yai Nationaal Park vanuit Bangkok en het grootse Khao Sok Nationaal Park vanuit Phuket.

DAG 01 | Brussel – Bangkok

Drie, twee, een: vakantie! Vandaag vlieg je van Brussel naar Bangkok.

DAG 02 | Bangkok

Welkom in Thailand! Bij aankomst in Bangkok wacht onze lokale vertegenwoordiger je op en brengt je naar het hotel waar je incheckt voor de volgende twee nachten.

DAG 03 | Bangkok (O)

Tijd om op te staan! Vandaag staat er, na je ontbijt, een heerlijke vrije dag op de planning. Tijd om Bangkok te verkennen! ’s Avonds nog zin om de stad op een unieke manier te ontdekken? Ga aan boord van de Grand Pearl voor een dinner cruise op de Chao Phraya rivier. Hoe bijzonder om zo van de verlichte stad met zijn prachtige architecturale bouwwerken te genieten. En aan boord? Daar smaakt het buffet diner je terwijl je geniet van live muziek.  

DAG 04 | Bangkok – Khao Yai (O,L)

‘s Ochtends na het ontbijt vertrek je met je gids naar Khao Yai. Onderweg breng je een bezoek aan een wijnmakerij en geniet je van een lunch. Vervolgens rijd je verder en maak je een stop in Palio & Chocolate Ville, het kleine Italië. Bij aankomst in Khao Yai check je in in het hotel en staat er een vrije avond op het programma.

DAG 05 | Khao Yai (O,L)

Na het ontbijt staat er een bezoek aan het Khao Yai Nationaal Park op het programma waar je een mooie wandeling maakt. Onderweg zie je de watervallen van Haew Su Wat en Haew Narok. Die herken je misschien van de film The Beach! ’s Middags smul je van een picknicklunch in het park. Daarna ga je terug naar het hotel waar je geniet van een vrije namiddag. ’s Avonds keer je terug naar het park voor een leuke nachtsafari.

DAG 06 | Khao Yai – Bangkok – Phuket (O)

Na het ontbijt in het hotel check je uit en neem je de transfer naar de luchthaven van Bangkok waar je de vlucht neemt naar Phuket. Bij aankomst wacht onze lokale vertegenwoordiger je op en brengt je naar je hotel waar je incheckt voor de volgende twee  nachten.

DAG 07 | Phuket (O)

Ontbijt rustig in het hotel en geniet verder van een vrije dag in het paradijselijke Phuket. Kom tot rust op de vele mooie zandstranden met palmbomen, stap in een zeekano om de bekende kalkstenen rotsen te ontdekken of vaar naar de omliggende eilanden: Koh Phi Phi, Phi Phi Don of Khai Island.

DAG 08 | Phuket – Khao Sok (O,L,D)

Na een vroeg ontbijt vertrek je samen met je gids naar Khao Sok. Je rijdt via de Andaman Zee tot in Khao Lak waar je een stop maakt aan het Tsunami Memorial. Je ontdekt onderweg ook de oude stad van Takua Pa. Je zet de weg verder langs een heuvelachtig landschap tot Khao Sok. Bij aankomst staat er een lunch te wachten in een lokaal restaurant.  In de namiddag staat er een leuke kajak trip op het programma naar de Sok rivier. Na deze sportieve tocht check je in en geniet je van een diner.

DAG 09 | Khao Sok – Phuket – Bangkok (O,L)

Goed ontbijten is belangrijk vandaag want erna staat er een stevige, maar mooie, wandeling op het programma van ongeveer twee à drie uur in het Khao Sok National Park. Je luncht nog in je hotel en nadien ga je terug naar Bangkok voor je internationale vlucht naar België. 

DAG 10 | Bangkok – Brussel

Na een heerlijke vakantie arriveer je terug in België.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Superior

€ 2.175

per persoon

Deluxe

€ 2.445

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Thai Airways in W-klasse (in laagseizoen), alle lokale en luchthaventaksen geldig op 15.12.2019. Alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma. Overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, lokale Engelstalige begeleiding tijdens de rondreis, alle inkomgelden.  Aanbod geldig tot 31.12.2022 en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.