1

Over Tooku

Over Tooku

Je ver weg brengen, ver weg van gewone dagdagelijkse dingen. Naar exotische locaties, naar een andere wereld. De meest unieke plekjes op deze aardbol ontdekken. Met oog voor de fijnste details. In alle comfort en luxe en met service van ongekend hoog niveau. Zonder zorgen. Jij hoeft enkel te genieten, wij doen de rest! Welkom bij Tooku, Japans voor ‘ver weg’.

Tooku is een Belgische touroperator die staat voor kwaliteit. Met een uniek aanbod aan à la carte arrangementen en jarenlange ervaring mogen we ons een ijzersterke reisspecialist op verschillende bestemmingen noemen. Tooku heeft een neus voor verborgen schatten en onontgonnen paden, oren voor nieuwe trends en feeling voor wat onze klanten willen. Kom je met ons mee?

Hoe werkt reizen bij Tooku?

01 | Raak geïnspireerd door onze website en brochures. Deze bonken van de inspiratiereizen, je ontdekt onze uitbreidingen en excursies en leert meer over de bestemmingen die we aanbieden.

Zie je een rondreis die je bevalt? Of heb je zelf een idee van hoe jouw droomreis eruitziet? Of wil je graag dat wij die droomreis voor jou van begin tot eind samenstellen? Graag! Niets op onze website of in onze brochures is vast, aangezien alles bij Tooku op maat van jou wordt opgesteld door onze reisexperten. 

02 | Neem contact met ons op. Dat kan op verschillende manieren:

  • Heb je al een specifiek idee van jouw droomvakantie? Top! Gebruik in dat geval ons Plan je reis hulpmiddel. 
  • Krijgen we carte blanche? Dan kan je alsnog de Plan je reis invullen, of ons via het contactformulier bereiken. Vertel ons in het kort wat je wil, wat ongeveer je budget en reisperiode is en met wie je wil reizen en wij nemen contact met jou op. 
  • Liever eens bellen? Dat kan ook. Via 03 660 17 70 kom je bij de juiste reisexpert aan de lijn. 
  • Heb je een vertrouwde reisagent? Vertel hen wat je wenst en dat je graag via ons wil reizen, en zij doen de rest! 

03 | Proficiat, de eerste stap naar je vakantie is gezet! Onze reisexperten nemen snel contact met jou op met een offerte op maat, die we dan samen kunnen vormen naar de perfecte rondreis voor jou.

 Het Tooku-team

Deze toppers staan elke dag klaar om jou de wereld te laten zien, zoals zij ze hebben ervaren.

Ontmoet onze reisexperten:

Wil je ook deel uitmaken van het Tooku-team?

Onze Tooku-reizigers aan het woord

Via #mytookumoment op Instagram, e-mail of even snel een belletje om ervaringen te delen; we zijn dankbaar dat de feedback over onze reizen telkens onze weg vindt. Hieronder vind je een overzicht van de reviews die we al mochten ontvangen.